Viktor Verhulst kondigt groot nieuws aan

door: LHX
Expeditie Groenland - Viktor Verhulst
Afbeelding bron: Play4

Momenteel is Viktor Verhulst te zien in 'De expeditie: Groenland'. Aan het avontuur heeft hij een hechte vriendschap overgehouden. 

Viktor Verhulst en Joris Hessels hebben dan wel erg verschillende persoonlijkheden, tijdens 'De expeditie' klikte het meteen tussen hen. Nog steeds zijn ze goede vrienden.

Als twee tv-persoonlijkheden vriendschap sluiten, is een tv-programma natuurlijk onvermijdelijk. De twee zijn dan ook al volop iets aan het plannen, kondigen ze aan in 'Goeiemorgen morgen!' op Radio2.

Wat het precies wordt, weten ze zelf nog niet helemaal, geven ze toe. "We zijn echt nog in volle ontwikkeling. Vanavond gaan we voor de eerste keer brainstormen."

Wat ze al wel kunnen prijsgeven, is dat het een reisprogramma wordt. "Dus we gaan de grenzen overgaan en onze eigen grenzen verleggen bij momenten", aldus Joris.

Waar ze naartoe zullen trekken? Dat hebben ze nog niet beslist. "Misschien naar plekken waar mensen minder snel naartoe zouden gaan", klinkt het. 

"Ik zou veel meer willen vertellen, maar het is nog een wit blad", zegt Viktor. "En we gaan er vanaf nu werk van maken."