Kinga uit 'Blind Gekocht' geeft ongezouten mening over 'Blind Gekocht': "Onmogelijke opdracht"

door: STG
Bart, Kinga en Jani
Afbeelding bron: Play4

Kinga beleeft momenteel haar vuurdoop als makelaar in 'Blind Gekocht'. Kandidaten komen week na week met onmogelijke eisen. In Showbits reageert ze voor het eerst op het veelbesproken seizoen.

"Het is megaspannend. Ik vind het super raar om mezelf op televisie te zien, dus ik probeer een filter op te zetten", steekt Kinga van wal in Showbits. 

"Ik dacht dat het onmogelijk was. Bea deed het zo goed en was zo geliefd", klinkt het. "Ik heb me voorbereid op een ongelooflijke rollorcoaster zonder ik wist wat te verwachten. Ik ben erin gevlogen en we hebben heel veel emoties en pittigheid ervaren.

"Een woning kopen brengt meer emoties mee dan je zou denken." Dat de kandidaten zoveel eisen hebben ervaart Kinga niet meteen als een probleem. "Ik ervaar het niet als eisen, maar als mensen. De uitdaging is om de wensen zo goed mogelijk in te vullen, maar op een bepaald moment komt de realiteit en dan moet je beginnen bijsturen", klinkt het.

"Ik ben zacht van karakter en probeer mensen gelukkig te maken. Het is echt niet makkelijk om te zeggen dat iets niet gaat, maar als het echt niet gaat, gaat het echt niet", besluit ze.