Liese Luwel trekt erg pijnlijke conclusie over dit 'Big Brother'-seizoen

door: LHX
Liese Luwel en Naomi Timmerman insta nobiggie2022
Afbeelding bron: Instagram @nobiggie2022

De voorbije jaren bespraken Liese Luwel en Naomi Timmerman elke week de gebeurtenissen in het 'Big Brother'-huis. Aan dat tijdperk is nu onverwacht een einde gekomen.

Tot grote teleurstelling van veel fans maakten Liese Luwel en Naomi Timmerman eerder deze week bekend dat ze een punt zetten achter 'No Biggie'. In een YouTubevideo verklaren ze waarom precies.

Week na week worden ze namelijk geconfronteerd met online haat. Nu eens worden ze te kritisch bevonden, dan weer te neutraal. Het lijkt nooit goed te zijn.

Bovendien is het duidelijk dat ze hun interesse in 'Big Brother' een beetje verloren hebben. Dat heeft veel te maken met de mensen die dit jaar in het huis zitten.

"Ik voel het gewoon niet bij de mensen", zegt Liese. "Ik vind niet dat er iemand 'Big Brother'-waardig is. Ik vind het gewoon een raar seizoen. Telkens denk je dat iemand het goed doet, en daarna is het: 'wat doet die nu?' Niemand gaat in stijgende lijn en blijft bij zichzelf."

Ook bij de kijkers lijkt er een evolutie te hebben plaatsgevonden. "Ik heb de indruk dat vroeger iedereen keek, maar dat het nu wat gefilterd is", merkt Naomi op. "Alleen de intense mensen blijven over. De rustigere mensen zijn afgevallen. De haat is niet groter geworden, maar de haat blijft over."