"Tijd om in te slaan": Toffe 1+1 en 3+2 gratis promoties bij Lidl

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: MRO

Lidl heeft ook dit weekend weer enkele interessante promoties. Deze gelden enkel op vrijdag 26 en zaterdag 27 april. "Tijd om in te slaan", klinkt het bij de supermarktketen.

Zo is er een 1+1 gratis promo op SPA Fruit niet-bruisende limonade in de smaken 'lime-ginger' en 'strawberry-melon'. Voor twee verpakkingen van zes blikjes van 40 cl betaal je zo 6,89 euro. Voor twee pakken van zes flesjes van 50 cl Freeway sportdrank betaal je 4,09 euro. Er is keuze uit citroen- en perziksmaak.

Er is ook een 1+1 gratis promo op Soupline wasverzachter 'magic moments blue'. Je betaalt 6,19 euro voor twee stuks. Goed voor twee keer 52 wasbeurten, of 6 cent per wasbeurt, lezen we in de Lidl-folder.

Verder geldt er een 2+1 gratis promo op Droogshampoo fresh van Schwarzkopf en een 3+2 gratis promo op W5 vochtige doekjes ('lemon' of 'pure fresh').

Magnum ijs

Voor de lekkerbekken zijn er nog promoties op chips en ijs; een 1+1 gratis actie wat betreft Onion flavoured rings van Snack Day, en een 1+1 gratis actie op Magnum ijs van Ola. Er is keuze uit Magnum mania classic en Magnum double chocolate.

Verdient ook de nodige aandacht: een 3+3 gratis promotie waar we eerder al melding van maakten.

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp