Miljonairskoppel Filip en Caroline uit 'Blind Gekocht' blijven kritiek ontvangen: "Dan moet je geen ondernemer worden"

door: ISL
Caroline en Filip
Afbeelding bron: Play4

De passage van Filip en Caroline in 'Blind Gekocht' ging allesbehalve onopgemerkt voorbij. De reactie van het miljonairskoppel op hun miljoenenvilla werd met veel kritiek onthaald.

Het ging zelfs zo ver dat Filip en Caroline negatieve effecten ondervonden tegenover hun speeltuin. Verschillende kijkers van 'Blind Gekocht' lieten bewust slechte reviews achter. Dat laat het koppel niet gebeuren, vandaar dat ze juridische stappen ondernemen.

Op Facebook klinkt ook daar weer kritiek op: "Meningen verschillen, en negatieve reviews zijn niet leuk, maar je kan het ook anders bezien, en eraan werken zodat het negatieve ombuigt naar positieve, en als je geen negatieve reviews kan verdragen moet je zeker geen ondernemer worden".

"Het koppel bracht veel teweeg bij de kijker maar uiteindelijk bleken het ook maar mensen te zijn zoals iedereen" en "Doe je mee aan een programma dat over heel Vlaanderen wordt uitgezonden, is het logisch dat er commentaar wordt geleverd" en "Amai dan gaan ze veel mensen mogen aanklagen", klinkt het verder.