Niels en Kaatje halen uit naar makers van 'Blind Gekocht': "Had anders gekund"

door: STG
Blind Gekocht.jpg
Afbeelding bron: Play4

Het nieuwste seizoen van 'Blind Gekocht' is heftiger dan ooit. Vorige week liep het dan ook volledig uit de hand. De deelnemers krijgen bakken kritiek over zich heen.

Niels en Kaatje uit 'Blind Gekocht' bekomen nog van hun realitycheck. Vorige week werd pijnlijk duidelijk dat makelaar Kinga en interieurarchitect Bart niet konden voldoen aan de grote verwachtingen.

“Zo spelen met de gevoelens van de mensen! Zo hoeft het voor mij niet meer!", zei Niels boos nadat hij misleid was door interieurarchitect Bart Appeltans en immo-makelaar Kinga Kantorska. Hoewel het erop leek dat ze het huis echt gekocht hadden, gebruikten ze het als realitycheck voor het koppel.

Na de uitzending kreeg het koppel bakken kritiek over zich heen. In Het Laatste Nieuws nuanceren ze nu de kritiek. "Onze reactie daarop was inderdaad heftig, maar het was ook een heel intensieve week geweest. Die week hadden we het slechte nieuws te horen gekregen dat de rente was gestegen en we dus minder budget hadden", zegt Kaatje.

Al vinden ze de manier waarop de makers het hebben aangepakt niet oké. "We begrijpen waarom Bart en Kinga het zo hebben aangepakt, maar de manier waarop had anders gekund", zegt Niels.

“We hadden ook samen aan tafel kunnen zitten om te bespreken wat er van onze wensenlijst geschrapt moest worden. Dan hadden we de boodschap ook begrepen, want een eigen stek staat nog altijd helemaal bovenaan de lijst", besluit Niels.