Nieuwe makelaar uit 'Blind Gekocht' gaat compleet de mist in: "Word je echt niet blij van"

door: STG
Kinga Blind Gekocht.jpg
Afbeelding bron: Play4

De eerste aflevering van 'Blind Gekocht' is achter de rug. De lat lijkt nog hoger te liggen dan in de vorige seizoenen.

Het nieuwe seizoen van 'Blind Gekocht' kent enkele veranderingen. Zo is Kinga de nieuwe makelaar van dienst. Zij zorgt voor de opvolging van Béa Vandendael die zich wil focussen op nieuwe projecten.

De eerste opdracht was er meteen ééntje van hoog niveau voor Kinga. Het wensenlijstje van Johan en Syl was dan ook behoorlijk lang. Wanneer Kinga denkt een geschikt huis gekocht te hebben loopt het helemaal mis.

Bij het bezoek blijkt de tuin één grote teleurstelling. "Ik loop niet wild voor het moment", klinkt het. "Laat ons zeggen dat het naar mijn gevoel niet overdreven groot is. Ik had de tuin ruimer gehoopt", zegt Johan. "De tuin is ondermaats, hij is een beetje ontgoochelend."

"Ik vind dat niet leuk om te horen", zegt Kinga. "Ik waardeer de oprechtheid. Maar ik heb het gevoel dat elke tuin die we zouden vinden, te klein zou zijn voor Johan."

Ook Syl is niet overtuigd.  "Die veranda en die keuken moet een aaneenschakeling worden op een of andere manier. Die veranda is rot en koud. En die keuken zit daar in een bunkertje. Daar word je echt niet blij van", klinkt het.