Play4 zet de puntjes op de i na heisa in 'Blind Gekocht': "Absurd om hierover te spreken"

door: STG
Blind Gekocht S05E02
Afbeelding bron: GoPlay

Het nieuwe seizoen van 'Blind Gekocht' zorgt al meteen voor heel wat opschudding. 

Het gaat er elke week heftiger aan toe in 'Blind Gekocht'. Donderdag liep de situatie volledig uit de hand. Wanneer ze de eerste ruimtes van hun nieuwe huis te zien krijgen zakt de moed helemaal in hun schoenen.

“Het is eigenlijk een beetje erger dan uw ergste nachtmerrie", klonk het."We komen meer en meer tot het besef dat we dit nooit hadden moeten doen.”

Een reactie die hard binnenkomt bij Bart en Kinga. Extreme maatregelen dringen zich dan ook op. Ze besloten om zelf een einde aan het avontuur van het koppel. "We konden Mathias en Anoushka nooit gelukkig maken. Ze hingen zo vast aan hun oude huis dat het met eender welk ander huis niet zou lukken", zegt Jani in Het Laatste Nieuws.

Op sociale media gaan meer en meer stemmen op dat het verhaal van Anouchka en Mathias. Een theorie die Play4 steevast de kop indrukt. “Bij de experten was er het volle geloof in een goede afloop, waardoor de case ook aangenomen werd", klinkt het.

"Gezien alle tijd, energie en de emotionele investering van zowel het hele ‘Blind gekocht’-team als Anouchka en Mathias, is het absurd om hier te spreken van opgezet spel."

"En al was het een atypische beslissing binnen het format van ‘Blind gekocht’: het woongeluk van de kandidaten staat steeds centraal, want dat blijft de essentie van het programma: mensen gelukkig maken met een nieuwe woning.”