Vernietigende commentaren op 'Blind Gekocht': "Echt triestig"

door: LHX
Blind Gekocht.jpg
Afbeelding bron: Play4

Het huidige seizoen van 'Blind Gekocht' is er een met heel wat drama. In de afgelopen aflevering zagen Kinga en Bart zich genoodzaakt om Niels en Kaatje te confronteren met hun onrealistische eisen.

Het gaat er hard aan toe in 'Blind Gekocht'. Experts Bart en Kinga moesten overgaan tot drastische maatregelen: ze deden alsof ze een te kleine en volledig op te knappen woning hadden gekocht, om Niels en Kaatje duidelijk te maken dat ze veel te hoge verwachtingen hebben voor hun budget.

Bij Niels viel dat niet in goede aarde. "Ze spelen met de gevoelens van mensen", brieste hij, terwijl hij naar buiten liep. "Ik heb het gehad, zo hoeft het voor mij niet meer."

Van de kijkers komen er massaal veel reacties op de situatie. "Wat een seizoen, zeg. Wat voor mensen kiezen ze uit?", wordt er geklaagd op sociale media. "Wie kiest die kandidaten? Er zijn zoveel mensen die echt hulp nodig hebben en wel respect hebben voor al het zoeken en onderhandelen."

"Wie maakt de selectie van de kandidaten? Echt triestig", klinkt het ook. "Geen fijn programma meer op deze manier. Jammer, want het was een leuk format."

Wat veel kijkers stoort, is dat het programma niet gewoon draait om het vinden van een huis, maar om het vinden van een moderne, volledig afgewerkte woning. "Ik vind dat de essentie van het programma een beetje weg is. De bedoeling is om een geschikt huis te vinden en dan het nodige te renoveren. Maar ik krijg de indruk dat de kandidaten verlangen naar een mooi huis en dat het ook nog eens tot in de puntjes gerenoveerd wordt."