Zware klap voor Jan en Kim in 'Blind Gekocht': "Op het einde van mijn optimisme"

door: LHX
Kim en Jan
Afbeelding bron: Play4

In 'Blind Gekocht' zochten Jan en Kim naar een veiliger huis voor hun zoontje Thor. Dat vond Kinga ook, maar nu zijn er onverwacht problemen opgedoken.

Met de liefde voor hun zoontje Thor ontroerden Jan en Kim alle kijkers van 'Blind Gekocht'. Die hoopten dan ook allemaal dat het koppel een mooie woonst zou vinden. Dat is gelukt, maar deze week is te zien hoe ze toch nog een opdoffer te verwerken krijgen.

Bart is namelijk op een serieus probleem gestoten: de buizen van de warmteleidingen zijn volledig doorgeroest. Het gevolg? Er zit niets anders op dan de volledige gelijkvloers opnieuw open te breken.

Jan en Kim, die al volop aan het inpakken zijn, krijgen te horen dat de verhuis met zeker een maand moet worden uitgesteld. Ook moeten ze nog eens 7.500 euro extra ophoesten.

En daar stopt het niet. Tot overmaat van ramp heeft Jan een verhuisdoos op zijn voet laten vallen, waarbij hij zijn kleine teen heeft gebroken. "Ik ben op het einde van mijn optimisme", klinkt het moedeloos. "Het mag nu een beetje normaal beginnen lopen voor ons."