Conner Rousseau deelt intiem moment met Jonatan Medart

door: ASX
Conner Rousseau en Jonatan Medart
Afbeelding bron: Instagram @jonatanmedart

Veel bekend volk dit weekend in Kiewit, voor het laatste grote festival van het jaar, Pukkelpop. Ook voorzitter van de politieke partij Vooruit Conner Rousseau ging de honneurs waarnemen in Limburg en botste op een aantal goede vrienden, waaronder Jonatan Medart. 

Volgers op Instagram weten al langer dat er een sterke band is tussen Rousseau en de influencer. Medart, die vorige week nog een emotionele video postte over de druk en de hoge verwachtingen van de festivalzomer, vond alvast even rust op de schouder van goede vriend Conner Rousseau

Het intieme moment tussen beide heren werd door de politicus op zijn Instastory gedeeld. “Flap dabei”, schreef Conner bij het tafereel. Daarmee verwijst hij naar het koosnaampje dat Medart voor zijn fans gebruikt; flappies.

Daarnaast ging Conner trots op de foto met wielrenner Jasper Philipsen, die de groene trui won in de Ronde van Frankrijk. Rousseau, gehuld in een zomers groen hemdje, grapte op de foto met de woorden "2 groene truien". Ook partijgenoot en goede vriend Frank Vandenbroucke was aanwezig op Pukkelpop.           

Conner Rousseau Pukkelpop
Afbeelding bron: Instagram @kingconnah