Deze foto van Lydia Peeters en haar man aan hun zwembad zorgt voor veel commotie

door: STS
Lydia Peeters
Afbeelding bron: Facebook.com/PeetersLydia

Een foto van Vlaams minister Lydia Peeters (Open Vld) en haar echtgenoot heeft voor heel wat commotie gezorgd. De foto werd op sociale media geplaatst en er kwam commentaar op.

"Terwijl jij zitten (sic) te pronken aan je zwembad, moeten we elke dag kijken hoe de rekeningen kunnen betaald worden", klonk het in een reactie van een man met de naam Roger.

"Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat jullie de kist drempel (sic) niet meer haal (sic). Je bent echt decadent. Foei", ging het nog verder.

Het was niet de enige zure reactie. Jan Verlinden, de echtgenoot van Lydia Peeters, is het beu. "We zijn de negatieve reacties wel gewoon. Ik ben geen janker, ik kan dat wel plaatsen. Maar is dat nu nodig?", vertelde Verlinden aan TV Limburg.

"Ze zeggen dat je er niet op mag reageren omdat je het alleen maar erger maakt. Maar de laatste jaren is het alleen maar erger geworden. Ik dacht: moeten we nu met Vaderdag beledigd worden?"

"Misschien mogen we ook eens zeggen: het is genoeg, stop ermee. Misschien moeten we eens afspreken hoe we reageren op die helden die achter hun computer zitten, om te zeggen: er zijn grenzen, en hier stopt het."