Vlaams Belang weet het nu het heel zeker na nieuwe ontwikkelingen omtrent ‘combiplassers’ op feest van minister Van Quickenborne: “Hij verbergt iets”

door: PMN
Vincent Van Quickenborne
Afbeelding bron: Photonews

Het verjaardagsfeest van minister Vincent Van Quickenborne (Open VLD) is wat uit de hand gelopen. Verschillende feestvierders gingen tegen een combi van de politie plassen.

Minister van Vincent Van Quickenborne gaf een stevig verjaardagsfeestje. Na het feestje gingen enkele feestvierders tegen de politiecombi plassen.

De minister zegt dat hij van niets wist en keurt het gedrag af. Hij zegt dat hij niet op de hoogte was en dat je hem ook nergens ziet op de beelden van de veiligheidscamera’s.

Federaal parlementair Wouter Vermeersch (Vlaams Belang) heeft gevraagd om de beelden van de bewakingscamera’s openbaar te maken. Het zou gaan om drie dronken gasten die tegen de combi plasten.

Kortrijks burgemeester en voorzitter van het politiecollege Ruth Vandenberghe heeft laten dat de beelden niet openbaar gemaakt zullen worden. Ze zegt ook nog de affaire besproken zal worden tijdens de reguliere politieraad van 25 september.

Vermeersch van Vlaams Belang weet het nu wel heel zeker. “Men versterkt het vermoeden nu dat men iets te verbergen heeft”, citeert HLN hem.