Prins William en Kate Middleton onder vuur voor wat ze kleine prins George aandoen

door: LHX
Prinses Charlotte, prins George, prins William en Kate Middleton
Afbeelding bron: Photonews

Het afgelopen weekend mocht de 8-jarige Britse prins George voor het eerst mee naar Wimbledon. Het was er snikheet, en hij was er niet bepaald op gekleed.

Prins George droeg op Wimbledon net als zijn vader een kostuum, compleet met kostuumvest en das. Dat bleek geen goed idee te zijn: de jongen had het zichtbaar te warm. Fotografen zagen hoe hij regelmatig zijn hoofd afveegde met zijn mouw.

Op Twitter veroorzaken de beelden heel wat heisa. "Als ze hun hond hadden meegebracht om meer dan drie uur in de hitte te zitten, was het kot te klein geweest", klinkt het onder andere. "Er was absoluut geen reden voor George om een kostuum te dragen, behalve voor de domme PR van William en Kate."

"Ik kan me de opschudding niet voorstellen als dit Archie was", wordt er ook geschreven. "Meghan Markle zou zijn beschuldigd van poging tot moord."

Toch waren het niet prins William en Kate Middleton zelf die ervoor gekozen hadden. Het zijn de strenge regels van het evenement die bepalen dat iedereen in de VIP-box formeel gekleed moet zijn. Voor een uitzondering op die regel is er blijkbaar geen ruimte, zelfs niet tijdens een hittegolf...