Royaltywatcher Jo De Poorter: “Schokkend en gemeen wat prins Harry deed bij zijn grootmoeder”

door: BCM
Queen Elizabeth en prins Harry
Afbeelding bron: Photonews

Het sprookjeshuwelijk van prins Harry en Meghan Markle veranderde al snel in een dramatisch toneelstuk voor het Britse koningshuis. Queen Elizabeth wilde haar kleinzoon niet zien vertrekken naar de Verenigde Staten. Welke houding neemt zij nu in tegenover Meghan Markle? We vroegen het aan dé royaltywatcher van Vlaanderen, Jo De Poorter.

“De manier waarop prins Harry met Meghan Markle aankwam, was misschien wel het pijnlijkste punt uit Queen Elizabeth haar leven. Ze had in het begin al vrij snel een goed contact met Meghan”, legt Jo De Poorter uit aan Showbizz24.

“Als je echt wil verbinden met haar, moet je praten over paarden of honden. Meghan had destijds zelf twee honden. Op basis van hun gevoel voor dieren hebben ze heel snel contact gemaakt.”

In eerste instantie boterde het dus goed tussen Queen en Meghan. “Maar de Queen heeft zich daar zwaar in vergist. Ze heeft niet gedacht dat Harry haar de rug zou toekeren. Dat is een heel pijnlijk en dramatisch punt geweest als vorstin, maar ook als grootmoeder”, besluit De Poorter.


Meer details over de band tussen Queen Elizabeth en Meghan Markle vertelt Jo De Poorter in de video hieronder.