Bekende Vlaming kan niét geloven wat hij meemaakte in de Colruyt

door: STS
supermarkt colruyt
Afbeelding bron: Photonews

Een Bekende Vlaming die boodschappen ging doen in een supermarkt van Colruyt, is nog steeds in de war door hetgeen hij er meemaakte.

Het gaat om acteur Stany Crets, die zich zijn bezoek aan een Colruyt-winkel wel anders had voorgesteld. Op sociale media deed hij zijn verhaal.

"Ik heb twee zakken bij in de Colruyt. Eén hangtas van Colruyt en een andere. De kassier zegt: 'Ik mag alleen inpakken in die van de Colruyt'."

"Ik vraag: 'Waarom precies?' Hij antwoordt: 'Corona'. Ik heb verder gezwegen, want mijn dochter was erbij. Ik ben nog steeds keihard in de war."

"Is er een policy waarvan we geen weet hebben of werken de verschillende filialen met andere regels?", vraagt Crets zich af.

Colruyt reageert

Een woordvoerder van Colruyt reageerde tegenover Gazet van Antwerpen: "We merken dat klanten vaak willen helpen bij het overzetten van de boodschappen aan de kassa, en dan wordt het moeilijker om de sociale afstand te bewaren."

Daarom zijn slechts bepaalde boodschappendragers toegelaten: "Stevige bakken en plooiboxen, kartonnen dozen, stevige zakken die zelfstandig open blijven staan, en de nieuwe Colruyt-hangtas."

Volg het nieuws via de gratis app van Redactie24