Klant van Kruidvat kan niet langer zwijgen: "Schande vind ik dat"

door: STS
Kruidvat
Afbeelding bron: Photonews

Een klant van Kruidvat heeft haar ongenoegen laten blijken op sociale media. Ze vindt dat er niet genoeg artikelen voorradig zijn wanneer er een promotie op geldt.

"Beste, jullie maken zoveel reclame voor de promo-artikelen. Nu ben ik alle dagen bij Kruidvat geweest, en ja, zoals gewoonlijk ligt er niks", schrijft een klant op de Facebookpagina van Kruidvat. De kassierster vertelde haar dat het artikel 's ochtends was aangevuld, maar uitverkocht moet zijn geraakt.

"Bij elke promotie is het hetzelfde liedje, het is altijd op. Schande vind ik dit", gaat de klant verder. "Jullie promotie-artikelen zijn lokmiddelen. Eigenlijk geraken jullie mij kwijt. In plaats van jullie best te doen om promotie-producten in de winkel te hebben."

De vrouw sloot haar bericht vriendelijk maar kordaat af: "Met vriendelijke groeten, van een zeer ontevreden klant." De klantendienst van Kruidvat reageerde al snel: "Wat jammer dat de gewenste artikelen zo snel zijn uitverkocht. Ik kan me voorstellen dat dat teleurstellend is."

Populaire producten snel uitverkocht

"We doen altijd onze best om onze actievoorraad goed in te schatten, maar soms zijn bepaalde producten enorm populair en raken ze sneller uitverkocht dan verwacht. Gelukkig hebben we regelmatig fijne aanbiedingen. Hopelijk kan je hier volgende keer wel gebruik van maken."

Voor de ontevreden klant was de kous daar niet mee af. Ze reageerde nog: "Bedankt voor uw antwoord, maar het probleem wordt, zoals zo dikwijls, hier niet mee opgelost."

Volg Redactie24 nu op Instagram