Vrouw komt met verrassende uitspraak over insecten in dagdagelijkse producten bij Lidl

door: BVDO
Lidl supermarkt
Afbeelding bron: David Marin Foto / Shutterstock.com

Een vrouw die al jaren klant is bij Lidl heeft een probleem. Ze denkt dat er producten zijn waarin insecten verwerkt zitten.

De vrouw dat haar verhaal op de Community van de Facebookpagina van Lidl Belgium. K.M. heeft een vraag over het gebruik van insecten in producten van de supermarkt.

“Ik ben een tevreden Lidl-klant maar, maak me nu zorgen wegens de nieuwe wetgeving in Europa van januari 2023, die bepaalt dat er insecten aan een grote verscheidenheid van producten dienen toegevoegd te worden”, schrijft de vrouw.

De vrouw wil weten of er in de producten van Lidl insecten verwerkt worden. Omdat ik geen insecten wens te eten aan jullie de vraag hoe ik op de ingrediëntenlijst van de verpakkingen kan te weten komen welke E-nummers voor insecten staan. Staat het duidelijk aangegeven op het brood, pasta en alle producten waar het inzit?”

Lidl heeft de vraag van de vrouw nog niet beantwoord. Of het effectief zo is dat in dagdagelijkse producten ook insecten verwerkt zijn lijkt zeer onwaarschijnlijk.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24