André Hazes kan het niet meer aanzien en gaat in de aanval: “Obsessie voor mij slaat door”

door: LHX
André Hazes
Afbeelding bron: Play4

André Hazes is nu enkele maanden samen met Sarah van Soelen. Momenteel zit Sarah in Spanje, en over het hoe en waarom daarvan gaan er heel wat geruchten rond.

Sarah van Soelen is naar Spanje gereisd om even te bekomen van alle negatieve berichten en roddels. Dat meldt haar familie in het Nederlandse programma Shownieuws. Ook krijgt ze mediatraining, zodat ze in het vervolg beter zal kunnen omgaan met alle aandacht.

Volgens presentatrice Yvonne Coldeweijer, die niet vies is van wat roddels, zit ze daar echter om een heel andere reden. “Er gaan stevige geruchten rond dat Sarah vrijdag is vertrokken naar een afkickkliniek in Alicante”, schrijft ze op Instagram.

Daar kan André Hazes absoluut niet mee lachen. Hij reageert dan ook erg fel in een bericht naar Yvonne. “Wat je nu doet, kan echt niet”, schrijft hij. “Dat meisje is 1,5 jaar clean en dat is een heel zware tijd voor haar geweest.”

Hij maakt haar duidelijk dat je over zulke gevoelige dingen geen roddels mag verspreiden. “Je obsessie voor mij/ons slaat hierin echt door en ik vraag je vriendelijk dit eraf te halen.”

Yvonne Coldeweijer
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne
André Hazes
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes