Jerrel die voor heel wat spanning zorgde in het ‘Big Brother’-huis laat nog eens van zich horen

door: WVDS
Jerrel
Afbeelding bron: Big Brother

Toen Jerrel zijn intrede deed in het Big Brother-huis, zorgde hij onmiddellijk voor verbaasde blikken zowel bij de medebewoners als bij de kijkers. De excentrieke jongeman werd aanvaard door de groep, maar zijn gedrag was de aanleiding tot enkele serieuze conflicten met enkele medebewoners.

Ondertussen staat vast dat er een nieuw seizoen van Big Brother komt. En Jerrel deelt zjin persoonlijke ervaringen met zijn volgers. “Big Brother is voor mij een levensveranderend experiment geweest. Ik was bang dat de groep mij niet zou accepteren voor wie ik was en dat ze mij allemaal raar aan zouden kijken, maar dit was het tegenovergestelde.”

“De strijd met mijzelf en mijn gedachten was zo groot dat ik het ging afreageren op mijn medebewoners waar ik achteraf gezien veel spijt van heb gehad! Want het zijn allemaal stuk voor stuk de liefste mensen.”

Op de vraag of hij nog eens zou meedoen, is Jerrel heel duidelijk: “Zou ik nog een keer meedoen? Jazeker het is een moeilijke tijd geweest maar wel de beste les van mijn leven. Dat ik niet bang moet zijn om mezelf te zijn of geaccepteerd te worden in deze maatschappij”.