Opvallend nieuws uitgelekt over nieuw seizoen van 'Thuis': "Scheiding lijkt onafwendbaar"

door: STG
Afbeelding bron: VRT/Thuis

De kijkers van 'Thuis' kunnen hun hartje weer ophalen. Hun favoriete soap mocht deze week eindelijk het nieuwe seizoen op gang trappen.

Het 29ste seizoen van 'Thuis' ging van start met heel wat verrassende antwoorden op cliffhangers. De seizoensfinale liet de fans een hele zomer lang in het ongewisse over het verdere verloop van de soap.

De zwangerschapsvergiftiging van Tamara (Tine Priem) is goed afgelopen, Marianne (Leah Thys) heeft de dood van Alexander (Erik Goossens) dan toch niet opgebiecht en Dieter (Raf Jansen) heeft Maité (Sara Gracia Santacreu) laten vluchten. Dat zijn de antwoorden waarop de voorbije twee dagen al een antwoord kwam.

Al doet de begingeneriek een gigantische spoiler uit de doeken. Zo tellen de beginbeelden voortaan een nieuw gezicht: dat van Vince. Dat wil zeggen dat het getormenteerde personage van Gert Winckelmans de makers wel bevalt en wordt gepromoveerd van een gast- naar een vast personage.

In Het Laatste Nieuws denken ze al meer te weten over het vervolg. 'Dat Maité nu plots wel in de begingeneriek opduikt, is een duidelijk signaal van de tv-makers dat Maité de komende maanden een vast en belangrijk personage wordt', lezen we in de krant.  "En dat ze dus nog een hele tijd in de serie te zien zal zijn. En de naïeve Dieter kennende, zal hij zijn geheim niet verborgen kunnen houden en zijn mond voorbijpraten. Er ligt dus een bom onder zijn huwelijk en de scheiding lijkt onafwendbaar."

Tags Thuis