'Thuis'- acteurs zwijgen niet langer over 'Familie' na uitreiking van 'De Kastaars': "Het is verkocht"

door: STG
Thuis - Lowie - Viv
Afbeelding bron: Eén

Zaterdag werden 'De Kastaars' uitgereikt. 'Familie' werd genomineerd in de categorie fictie, maar bij 'Thuis' bleven ze met lege handen achter.

Een show op drie zenders tegelijk, voorbeschouwingen op verschillende radiostations en heel wat interventies tijdens de journaals. 'De Kastaars' waren echt overal. Al deden bepaalde nominaties wel de wenkbrauwen fronsen.

Zo werd in de categorie fictie geen onderscheid gemaakt tussen dagelijkse fictie zoals in 'Thuis' of 'Familie'. Die laatste bleef overeind in de shortlist. 'Thuis' niet. Op de gouden loper vroeg Showbits dan ook naar de oorzaak bij de cast van 'Thuis'.

"Ik voel er weinig rond, ik weet alleen dat het verkocht is", grapt acteur Jeroen Lenaerts. Toch is er van jaloezie geen sprake. “Een hele dikke proficiat voor de vrienden van ‘Familie’", klinkt het. “Wij vinden die concurrentie wel tof, dat houdt ons scherp", zegt Kadèr Gürbüz. “We breken elkaar niet af, maar we groeien door elkaar. We laten ons door elkaar inspireren. En een beetje concurrentie maakt je altijd beter", besluit ze.

Tags Familie Thuis