'Thuis'-kijkers misnoegd na verrassende wending: "'t Begint erg te worden"

door: LHX
Daphne Paelinck
Afbeelding bron: Instagram

In 'Thuis' gebeurde er donderdagavond iets onverwachts. Het gebeurde nadat Tilly in Bar Madam een maretak had opgehangen.

Toen Tilly in 'Thuis' plots Christine vol op de mond kuste, was die duidelijk even van haar melk. Toch leek ze het wel fijn te vinden. Toen ze vervolgens thuiskwam, doken zij en Adil meteen het bed in.

De kijkers zijn niet bepaald enthousiast over deze wending. "Tilly zal weer met iemands gevoelens spelen. Is dat haar enige rol nog in 'Thuis'?", vragen ze zich af op sociale media.

Ook zijn er heel wat, iets conservatievere, kijkers die alle seks in de reeks wel wat te veel van het goede vinden. "Het scenario begint te lijken op The Sims vroeger: iedereen papt met elkaar aan en iedereen heeft ruzie", wordt er geklaagd.

"Het draait maar om één ding de laatste tijd: seks! Komen de schrijvers zelf wat tekort, of zo? Trekt op niets meer", klinkt het ook. "Het is erover." "Om te kotsen."

"Het nieuwe normaal. Het begint erg te worden." "Wat is het volgende? Een trio met Adil erbij?" Dat zou zomaar wel eens kunnen!

Er zijn gelukkig ook kijkers die wél enthousiast zijn. "Dat was echt zalig", schrijven die. "Mooi zo, Christine en Tilly!"

Tags Thuis