Familie en vrienden zoeken al tien dagen naar auto waarvan man niet meer weet waar hij die parkeerde

door: BVDO
Verdwenen Nissan
Afbeelding bron: Facebook

Een man uit Rosmalen heeft zijn auto geparkeerd in Utrecht. Alleen weet hij niet meer waar en nu is er een grote zoektocht bezig.

De man vertrok donderdag 18 april met zijn witte Nissan Evalia naar Utrecht. Hij parkeerde zijn wagen en ging met de fiets naar een afspraak in het centrum.

Dat deed hij vroeger ook al, om de hoge parkeerkosten in het centrum te ontlopen. Na de afspraak wou hij terugkeren naar zijn auto, maar de 70-jarige wist niet meer waar hij die geparkeerd had.

“Het kortetermijngeheugen van mijn vader gaat achteruit”, legt zijn zoon Evan uit aan de NOS. “Maar het is de eerste keer dat hij de auto niet kan terugvinden.”

Met familie en vrienden zijn ze al meer dan tien dagen op zoek naar de auto. Een bericht op Facebook is al honderden keren gedeeld. Het enige wat men weet is dat de man ongeveer zeven kilometer gefietst heeft.

Het interne systeem van zijn Nissan is ook niet verbonden. De zoon heeft een kaart gemaakt en alle gebieden waar gezocht werd worden ingekleurd. Momenteel is er nog geen resultaat echter.

“Je denkt wel: het is maar een auto. Maar mijn ouders zijn hier flink gestrest van. En hoe meer stress, hoe slechter het geheugen wordt. Dus dit helpt niet”, besluit de zoon.

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp