Charles De Ketelaere legt uit waarom hij niet vierde na zijn gelijkmaker tegen Eupen

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge speelde zondagmiddag 2-2 gelijk tegen Eupen, met een goal van Charles De Ketelaere in de 14de minuut van de extra tijd.

Wel heel diep in de extra tijd scoorde het Brugse wonderkind de gelijkmaker, waarmee hij blauwzwart alsnog een punt bezorgde op de openingsspeeldag van de Jupiler Pro League.

Opvallend op de beelden was dat het hele stadion en zijn medespelers in vreugde uitbarstten, maar De Ketelaere zelf deed dat niet.

En daar had hij zijn uitleg voor. "Het waren een beetje mixed emotions bij mij. Enerzijds blij met die late gelijkmaker, maar toch ook geen slecht gevoel dat we dan toch niet verloren hadden. Misschien dat ik binnen enkele dagen daar anders tegenaan kijk, maar al bij al had ik toch liever gehad dat mijn doelpunt de overwinning had opgeleverd", vertelde CDK op de website van blauwzwart.

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen was geen goede partij van Club Brugge. De troepen van trainer Philippe Clement mochten meer dan tevreden zijn met een puntje. Een heel verschil met de Supercup waarin alles vanzelf leek te gaan.