Eric Abidal kruipt door het stof na schandaal bij PSG

door: CDC
eric abidal
Afbeelding bron: Photonews

Het schandaal bij het vrouwenteam van PSG blijft voor ophef zorgen. In een instagrampost kruipt hoofdrolspeler en oud stervoetballer Eric Abidal helemaal door het stof.

Kheira Hamraoui werd na een etentje georganiseerd door de Franse topploeg brutaal in elkaar geslagen. Ze werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis en is een tijdlang buiten strijd. Aan de basis hiervan zou een affaire tussen haar en Eric Abidal liggen. 

Zijn vrouw, Hayet, is in elk geval niet gediend met de scheve schaats van haar Abidal. Ze zou aangegeven hebben te willen scheiden van hem. De oud-voetballer reageert hierop via zijn instagrampagina.

"Vergeef me, los van wat je zal beslissen, je blijft voor mij de vrouw van mijn leven en vooral de moeder van onze fantastische kinderen. Ik verdien deze vernedering, zelfs al ga ik er aan kapot. El hamdouli'allah An sha' allah, op een dag zul je me vergeven.

Opvallend: onder de post kon niet gereageerd worden door het brede publiek. Mogelijk vreest de oud-speler een storm aan negatieve reacties.