Erik ten Hag schept duidelijkheid over toekomst Cristiano Ronaldo

door: AVL
Cristiano Ronaldo
Afbeelding bron: Photonews

Cristiano Ronaldo maakte vorig jaar een sensationele terugkeer naar oude liefde Manchester United. De Mancunians beleefden echter een bijzonder teleurstellend seizoen waardoor Ronaldo zou azen op een vroegtijdig vertrek.

Cristiano Ronaldo scoorde vorig seizoen 24 keer voor Manchester United. Toch beleefde ze een echt rampseizoen met onder meer een vroege uitschakeling in de Champions League en een teleurstellende zesde plaats in de competitie. 

Door de zwakke prestaties zal Manchester United komend seizoen niet aantreden in de Champions League. Het is de hoofdreden van de vertrekwens van Ronaldo. De Portugese superster is in ieder geval niet mee op de voorbereidingstournee van Man U in Azië en Australië. Naar verluid omwille van "persoonlijke redenen".

Trainer Erik ten Hag benadrukte op een persconferentie in Thailand dat er geen sprake is van een transfer van Ronaldo en dat hij volgend seizoen op hem rekent. "Cristiano is niet te koop en maakt deel uit van onze plannen. Ik bereid het seizoen voor met hem erbij", aldus een duidelijke Erik ten Hag. 

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24