Anderlecht mikt opnieuw hoog en gaat voor speler van Manchester United

door: AVL
Jesper Fredberg
Afbeelding bron: Photonews

Met nog twee weken te gaan voor de competitiestart is Anderlecht nog steeds naarstig opzoek naar versterking in zowel het defensieve als het offensieve compartiment.

Wat het defensieve compartiment betreft hoeft paars-wit al zeker niet meer te rekenen op de komst van doelman Noah Atubolu. De 21-jarige Duitser blijft bij Freiburg en verlengde donderdag zijn contract. Wat het aanvallende compartiment betreft lijkt ook de komst van vleugelspeler Sergi Canos steeds onwaarschijnlijker.

De Spanjaard geeft namelijk de voorkeur aan een overstap naar Valencia. Anderlecht verandert dan ook het geweer van schouder en zou zijn oog nu hebben laten vallen op Noam Emeran, die momenteel uitkomt voor Manchester United.

Emeran is een 20-jarige Fransman die het best tot zijn recht komt op de rechtsbuiten. Deze week kreeg hij voor het eerst zijn kans bij de A-kern in een oefenwedstrijd tegen Leeds United. Emeran maakte met een doelpunt en een assist meteen heel wat indruk.

The Mancunians zouden de Fransman volgend seizoen echter willen uitlenen. Naast Anderlecht tonen ook Strasbourg, Vitesse en Sunderland interesse.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24