Filip Joos spuwt gal over Christiano Ronaldo "Hij is een blok aan je been"

door: CDC
Filip Joos
Afbeelding bron: Photonews

Christiano Ronaldo is een van de meest succesvolle voetballers aller tijden. Hij won elke prijs die je kon winnen in het voetbal en draait al twintig jaar mee op het hoogste niveau. Maar Sporza-analist Filip Joos is niet onder de indruk van de speler.

In het programma '90 minutes' besprak Joos het geval Ronaldo bij Manchester United. De Red Devils leden afgelopen weekend immers een zware nederlaag in eigen huis tegen Liverpool. Mee aan de basis van dit verlies lag volgens Joos CR7. 

Meer nog, Joos vindt dat Manchester United hem beter naar concurrent City had laten gaan. "Dat zou een meesterzet zijn geweest." Dan zou City een probleem hebben gehad.  "Want City zou met hem niet kunnen voetballen zoals ze nu doen."

Vooral in de topwedstrijden vindt Joos Ronaldo in de ploeg een nadeel. "Hij is een blok aan je been." Joos ging verder. "Hij is tegelijk probleem en af en toe een doekje voor het bloeden in matchen waarin hij het wel nog kan." Vooral de leeftijd is van Ronaldo is een probleem, scoren lukt wel nog maar de rest is veel minder.

Download nu de gratis app van Redactie24