Gert Verheyen is duidelijk: “Hij wordt de grootste uitgaande transfer in het Belgisch voetbal”

door: BVDO
Gert Verheyen
Afbeelding bron: Photonews

De wintermercato komt er bijna aan. Enkele spelers van Club Brugge staan op het verlanglijstje van enkele buitenlandse ploegen.

Bij Club Brugge houden ze wellicht hun hart vast voor de volgende mercato. Hans Vanaken, Charles De Ketelaere en Noa Lang zijn de voornaamste transfertargets.

Volgens Gert Verheyen zal Club Brugge op hen kunnen cashen, al is het natuurlijk afwachten of ze al tijdens de wintermercato vertrekken. Wellicht doen ze het seizoen nog uit.

“De Ketelaere zal de grootste uitgaande transfer worden in het Belgische voetbal. Als hij dit seizoen een vijftiental doelpunten gaat maken, dan zie ik niet in waarom dat niet zou gaan gebeuren”, zegt Gert Verheyen bij Eleven Sports.

Het grootste prijsbeest die ooit het Belgische voetbal verliet was Jonathan David van AA Gent. Hij bracht de Buffalo’s 27 miljoen euro transfersom en 5 miljoen euro bonussen op.

Bij Club Brugge was Wesley Moraes met 25 miljoen euro voorlopig de duurste transfer. Dat bedrag willen ze bij Club Brugge zeker krijgen voor De Ketelaere en Lang.

Lees al het sportnieuws in de gratis app van Redactie24