Het houdt niet op: na vertrek van Fabio Silva krijg Anderlecht opnieuw een domper van formaat te verwerken

door: AVL
Fabio Silva
Afbeelding bron: Photonews

Bij Anderlecht is er de laatste weken een heuse leegloop bezig. Anouar El Hadj versierde een transfer naar Racing Genk en ook Fabio Silva wil na een ruzie met coach Riemer het schip zo snel mogelijk verlaten. 

Silva was afgelopen woensdag al niet meer van de partij in de thuiswedstrijd tegen Zulte-Waregem en zal zo goed als zeker niet meer in actie komen voor paars-wit. De Portugees, die gehuurd wordt van Wolverhampton lijkt op weg naar PSV.

Anderlecht is dus dringend opzoek naar een nieuwe spits en leek die onlangs gevonden te hebben in de persoon van Thomas Henry. De 28-jarige Henry speelt in de Serie A voor Hellas Verona en maakte in het verleden het mooie weer bij OH Leuven.

Hoewel paars-wit naar verluidt over goeie papieren beschikten om de Fransman binnen te halen lijkt de deal nu alsnog in het water te vallen. Henry raakte in de laatste wedstrijd tegen Lecce geblesseerd en moest zelfs met een draagberrie naar de kant gehaald worden. Anderlecht lijkt dus opzoek te zullen moeten gaan naar een nieuwe oplossing.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24