KBVB laat weten hoeveel fans toegelaten zijn op België-Tsjechië

door: CDC
Rode Duivels - fans
Afbeelding bron: Photonews

Op zondag 5 september wordt de WK-kwalificatiematch tegen Tsjechië gespeeld in het Koning Boudewijnstadion. De voetbalbond heeft een nieuwe regeling uitgewerkt rond de huidige corona-perikelen.

Omdat grote delen van de bevolking gevaccineerd zijn en het virus minder aanwezig is, maakt men opnieuw ruimte voor supporters. Wie een COVID Safe Ticket heeft, mag naar het stadion.

"Voor het eerst in bijna twee jaar zal een thuiswedstrijd van de Rode Duivels opnieuw als vanouds doorgaan, zonder bubbelbeperkingen en met een hapje en een drankje voor, tijdens en na de wedstrijd”, stelt Tijs Cools, Fan Relationship Coördinator.

De voetbalbond maakt nu minstens 35.000 tickets vrij voor de Belgische voetbalfans, zodat die opnieuw kunnen genieten van een volwaardige voetbalbelving.

Om een COVID Safe Ticket (CST) aan te vragen, moet je naar www.covidsafe.be. Hiermee kan iedereen aantonen dat die gevaccineerd is, negatief heeft getest binnen een bepaalde periode of genezen is van een infectie van het Covid-19 virus (minstens 6 maanden)

Tickets voor de wedstrijd zijn vanaf vandaag te koop via de RBFA-app of de website van de KBVB.

Tags kbvb