Opvallend: Overbodige speler van KAA Gent solliciteert bij Anderlecht

door: AVL
Hein Vanhaezebrouck
Afbeelding bron: Photonews

KAA Gent nam deze zomer al afscheid van onder meer Michael Ngadeu, Bruno Godeau en Vadis Odjidja maar hoopt deze mercato ook nog enkele spelers op overschot te lozen.

Eén van die spelers is Gianni Bruno. KAA Gent plukte Bruno in de zomer van 2021 weg bij Zulte Waregem maar de intussen 31-jarige aanvaller wist zich niet door te zetten bij de Buffalo's. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan STVV waarvoor hij maar liefst 20 keer tot scoren kwam.

Ondanks zijn sterk seizoen hoeft Bruno volgend seizoen niet op een nieuwe kans te rekenen van Hein Vanhaezebrouck. KAA Gent stuurde de aanvaller naar de B-kern en hoopt deze zomer nog 600 000 euro te vangen.

De Buffalo's wezen onlangs nog een bod van een ploeg uit Dubai af. Bruno zelf zou een overstap naar de Emiraten wel zien zitten al sluit hij ook een transfer naar een andere Belgische club niet uit.

In een interview met La Dernière Heure vertelde hij dat hij een rol als tweede spits bij Anderlecht of Standard zeker niet zou afslaan. In januari toonde ook Sporting Charleroi al interesse in de 31-jarige spits.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24