Paul Onuachu speelt open kaart: "25 miljoen is veel geld"

door: MAB
Paul Onuachu
Afbeelding bron: Photonews

Van Paul Onuachu, sterkhouder bij KRC Genk vorig jaar, werd er verwacht dat hij de Belgische competitie zou verlaten. De Nigeriaan bleef echter in Limburg.

Onuachu sprak openlijk over zijn ambities in Het Laatste Nieuws. De speler van Genk verwachtte niet dat hij ook dit seizoen nog op de Belgische velden zou spelen. ''Eerlijk, na vorig seizoen had ik nooit gedacht dat ik nog in België zou spelen."

"Nu is het wél een extra drijfveer. Ik wil opnieuw het ongelijk van alle twijfelaars bewijzen. 'It's all about mentality' nu. Na die gemiste transfer heb ik één moeilijke week gehad, afgezien daarvan heb ik me uitstekend herpakt."

Nu de transfermolen terug op volle toeren draait, zou een vertrek van de Nigeriaan  wel is realiteit kunnen worden. "Als er een bod binnenkomt dat voor iedereen aantrekkelijk is gaan we zeker praten. Als ik nu 22 of 23 was, dan mocht Genk zelfs 30 miljoen vragen voor mij. Geen enkel probleem. Maar ik word 28 jaar volgende zomer, voor een speler van mijn leeftijd is 25 miljoen toch veel geld.”

Tags