RB Leipzig wil na Maarten Vandevoordt opnieuw een smaakmaker wegplukken bij Racing Genk

door: AVL
Racing Genk
Afbeelding bron: Photonews

Racing Genk heeft er, ondanks het mislopen van de titel op de slotspeeldag, een ijzersterk seizoen opzitten en moet nog steeds vrezen voor het vertrek van verschillende sterkhouders.

Eén van de absolute smaakmakers van vorig seizoen was Mike Trésor. De aanvallende middenvelder was vorig seizoen goed voor acht doelpunten en maar liefst 24 assists, een recordaantal in België. Zijn prestaties leverde hem onder meer de Ebbenhouten Schoen en een eerste selectie voor de Rode Duivels op.

De indrukwekkende statistieken van Trésor zijn ook de clubs in het buitenland niet ontgaan. Zo zou volgens transferspecialist Sacha Tavolieri RB Leipzig concrete interesse tonen in het voormalige jeugdproduct van Anderlecht. Trésor zou bij Leipzig mee het vertrek van Dominik Szoboszlai naar Liverpool moeten opvangen.

Het zou niet de eerste keer dat RB Leipzig komt shoppen bij de Limburgers. Zo verzekerden de Duitsers zich vorig jaar al van de diensten van doelman Maarten Vandevoordt. Hij zal in de zomer van 2024 de overstap maken naar de kersverse club van Rode Duivel Loïs Openda.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24