Maarten Vandevoordt krijgt er stevig van langs na uitschakeling van KRC Genk

door: BVDO
Maarten Vandevoordt
Afbeelding bron: Photonews

KRC Genk werd donderdagavond uitgeschakeld in de Europa League. Een gelijkspel tegen Olympiakos was onvoldoende om de nederlaag uit de heenmatch uit te vegen.

KRC Genk zal nog stevig moeten bikkelen om in de poulefase van de Conference League te geraken. Het watervalletje van Champions League naar Europa League verandert in een kolkende rivier bergafwaarts.

Analist Marc Degryse had na afloop van de wedstrijd ook een probleem met de Genkse doelman. “Ik weet niet, maar de wijze waarop Maarten Vandevoordt na afloop van de match zijn interview gaf… Ik vond dat zo braaf, zo achteloos”, zegt Degryse aan Het Laatste Nieuws.

Normaal zou hij daar helemaal anders moeten staan, aldus Degryse. “Ik had niet de indruk dat Vandevoordt helemaal van de kaart was. Racing Genk mag als club best wel wat meer tanden tonen, ballen. Ik mis grinta.”

Degryse had ook verwacht dat iemand Paintsil helemaal zou afmaken na de wedstrijd, zodat de Ghanees op zijn verantwoordelijkheid gewezen wordt, maar blijkbaar is niemand in staat dat te doen.