Royal Antwerp FC krijgt goed nieuws te horen over Marc Overmars

door: BVDO
Marc Overmars
Afbeelding bron: Photonews

Marc Overmars is al een tijdje aan de slag als sportief directeur bij Antwerp. Zijn aanstelling botste indertijd op heel veel commentaar.

Marc Overmars was amper enkele weken ervoor ontslagen bij Ajax Amsterdam, nadat er verschillende klachten over grensoverschrijdend gedrag tegen hem waren ingediend.

Ondertussen zijn we een jaar verder en heeft Ajax nog altijd geen opvolger voor Overmars aangesteld. Het gerucht doet al een tijdje de ronde dat Overmars zou terugkeren naar zijn oude job.

De nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Ajax is echter het idee toegedaan dat het niet verstandig is om Overmars terug te laten keren naar de Nederlandse club.

“Ik ben als politieman opgegroeid met het strafrecht en daar leer je dat wanneer iemand iets fout doet, hij daarvoor wordt gestraft. Daarna moet dan een nieuw leven mogelijk zijn. Maar dit lijkt me niet verstandig. Dat is alles wat ik erover wil zeggen”, vertelde hij op Radio 1 in Nederland.

Het ziet er dus naar uit dat Antwerp niet moet vrezen dat Overmars binnenkort terug naar zijn oude club trekt, want dat ging toch stevige gevolgen voor The Great Old hebben.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24