Marc Overmars ziet topper vertrekken bij Antwerp: "De kans is groot"

door: JDH
Marc Overmars
Afbeelding bron: Photonews

Heel wat van de toppers bij Antwerp staan in de belangstelling na de dubbel van vorig seizoen. En van één van hen lijkt Marc Overmars zeker van een vertrek. 

Na de dubbel van vorig seizoen wil Antwerp dit seizoen bevestigen. En met ook de Champions League op komst wil Marc Overmars de kampioenenploeg zo veel mogelijk proberen samen te houden. Versterking lijkt daarom nog noodzakelijk. 

Maar ook het houden van de toppers hoort daar dus bij. Onder meer doelman Jean Butez (28) staat in de belangstelling van enkele ploegen. Na zijn 27 clean sheets in 42 wedstrijden deed onder meer het Burnley van Vincent Kompany al een bod. 

Dat bod was echter te laag en dus wees Antwerp het af. Maar Overmars denkt niet dat de Fransman ook volgend seizoen nog bij Antwerp speelt. "Volgens mij heeft hij zelf ook aangegeven dat hij een stap wil zetten. En gezien zijn leeftijd en het fantastische jaar dat hij heeft gehad, zou het ook goed zijn dat die transfer er komt", zei hij bij Het Nieuwsblad. 

"Dus euh, ja… De kans dat hij weggaat, acht ik groot", stelde Overmars nog. Antwerp haalde met Senne Lammens (ex-Club Brugge) al een mogelijke opvolger voor Butez.