Supporter die crowdfunding opstartte is enorm ontgoocheld in Cyriel Dessers

door: BVDO
Cyriel Dessers Feyenoord
Afbeelding bron: Photonews

Cyriel Dessers doet het tijdens zijn uitleenbeurt bij Feyenoord bijzonder goed. De fans willen hem graag aan boord houden richting volgend seizoen.

Tijdens de zomermercato koos Cyriel Dessers bij Racing Genk voor een uitleenbeurt richting het Nederlandse Feyenoord. Daar doet hij het bijzonder goed, met onder andere 10 Europese goals.

In de huurovereenkomst zit ook een aankoopoptie van 4 miljoen euro die Feyenoord voor 1 juni moet lichten. Veel geld voor de Nederlandse club en dus startte een fan een crowdfunding.

Peter Van Seventer hoopt 1 miljoen euro op te halen, de teller staat ondertussen op 50.000 euro. De man kreeg echter al doodsbedreigingen, omdat velen denken dat hij de centen in eigen zakken zal steken.

Al is Van Seventer vooral ontgoocheld in Cyriel Dessers zelf. “Of ik al iets van Cyriel Dessers gehoord heb sinds de actie?”, vertelt hij aan Het Belang van Limburg. “Nee, en dat mag je heel eerlijk weten: dat vind ik toch een beetje jammer.”

Ondertussen heeft Feyenoord al laten weten dat het de 4 miljoen van de aankoopoptie mogelijk via een extra sponsor ter beschikking zal hebben, waardoor de crowdfunding niet nodig is.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24