Vreemde voorspelling: “Ze zullen in een rij staan aan te schuiven om trainer te worden van Club Brugge”

door: AVL
Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Door het 0-0 gelijkspel tegen Westerlo ziet het steeds meer naar uit dat Club Brugge straks voor het eerst in haar geschiedenis geen play-off 1 zal spelen.

Club Brugge kende een uiterst zwak seizoen waarin er maar liefst drie verschillende trainers aan het roer stonden. Carl Hoefkens moest eind december plaatsmaken voor Scott Parker. Onder de Engelsman gingen de resultaten echter nog meer in dalende lijn.

Parker mocht uiteindelijk vrij snel opnieuw beschikken. Tot het einde van het seizoen staat Rik De Mil aan het roer van de landskampioen. Wie volgend seizoen de plak zwaait is voorlopig nog koffiedik kijken. Analist Marc Degryse denkt opvallend genoeg niet dat blauw-zwart moeite zal hebben om een nieuwe coach te vinden.

"Voor de echt grote namen is de aantrekkingskracht minder groot dan de voorbije jaren", denkt Degryse. "Maar ik denk eigenlijk wel dat het zal meevallen. Ze zullen in een rij staan aan te schuiven om trainer te worden van Club. Alleen zal de keuze van het bestuur deze keer juist moeten zijn."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24