VTM

Charlotte Van Brabander doet hartverscheurende onthulling: "Mijn emotionaliteit in 'De Verraders' is daardoor te verklaren"

door: COS
Charlotte Van Brabander in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Een van de opvallendste figuren in 'De Verraders' is ongetwijfeld Charlotte Van Brabander. Ze werd zondag door verraders Bart Appeltans en Guy T'Sjoen gevraagd om verrader te worden.

Achteraf gezien zou Charlotte Van Brabander bepaalde dingen anders aangepakt hebben in 'De Verraders'. Op het moment van de opnames was ze zwanger en reageerde ze naar eigen zeggen vaak "heel emotioneel".

De zwangerschap was op het moment van de opnames nog erg pril. "Ik zat in een fertiliteitstraject, waardoor ik in een rollercoaster van emoties terechtkwam. Net na de opnames heb ik een miskraam gehad", vertelt Charlotte in TV Familie.

"Al werd ik kort nadien terug zwanger, van onze dochter Billie June. Maar dus: de emotionaliteit die je ziet in 'De Verraders' is grotendeels te verklaren door mijn opspelende hormonen toen", legt Charlotte uit.

Ook de vermoeidheid die opstak tijdens de opnames speelde een grote rol. "Dat had ik serieus onderschat. Zeker als je het spel, zoals ik, hard speelt. De tranen kwamen vanzelf", aldus Charlotte.