VTM

Charlotte Van Brabander resoluut: “De beste verandering ooit”

door: ASX
Charlotte in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Tot voor kort was ze voor menig Vlaming een nobele onbekende, maar haar opvallende passage in ‘De Verraders’ maakte van pokerspeelster Charlotte Van Brabander plotsklaps een BV. De finale van het programma haalde ze nét niet, maar de harten van Vlaanderen wist Charlotte wél te veroveren.

De sympathieke Charlotte onderging de afgelopen maanden dan ook een rollercoaster aan emoties. Dat geluk en verdriet soms heel erg dicht bij elkaar kunnen liggen, ondervond  Charlotte aan de lijve.

Begin november moest ze afscheid nemen van haar papa, die na een korte strijd het leven liet. Gelukkig kan Charlotte zich optrekken aan haar dochtertje Billie-June, die afgelopen zomer het levenslicht zag. Een droom die werkelijkheid werd voor Charlotte.

“Elke ochtend word ik wakker en denk ik: Haar lach is het mooiste cadeau ooit”, schrijft Charlotte liefdevol op Instagram Stories. “Ik kan nog alles ondernemen en ik ga dit in de toekomst met meerdere kindjes ook nog kunnen. Het is de beste verandering ooit!”, besluit Charlotte.

Charlotte Van Brabander
Afbeelding bron: Instagram @charlotte van brabander