VTM

Charlotte Van Brabander uit ‘De Verraders’ verliest papa na strijd van amper 7 dagen

door: ASX
Charlotte Van Brabander in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Bijzonder droevig nieuws bij de familie Van Brabander. Charlotte, die momenteel te zien is in het populaire VTM-programma ‘De Verraders’, laat via Instagram weten dat haar vader overleden is.

Amper zeven dagen geleden kreeg Charlotte’s vader te horen dat hij kanker had. “Je had het verdict zo lang mogelijk uitgesteld. De pijn van de laatste dagen was niet meer te negeren. Je was bang om naar het ziekenhuis te gaan”, schrijft Charlotte.

De vrees bleek gegrond. Bij de papa van Charlotte werd een vergevorderde fase van kanker vastgesteld. “We hoopten nog een week samen op een behandeling”, gaat de pokerspeelster verder.

Amper één week nadat hij de diagnose te horen kreeg, is de vader van Charlotte overleden. “Mijn papa’tje. Je was een speciale rakker, ik had het niet anders gewild. Je blijft mijn hart rocken. Ik ben zo blij dat ik nog heb kunnen zeggen dat je mijn favoriet bent”. De gedachten van onze redactie gaan uit naar Charlotte en haar familie, we wensen hen veel sterkte in deze moeilijke periode.

Charlotte Van Brabander
Afbeelding bron: Instagram @charlotte van brabander