VTM

‘Familie’-kijkers zijn het unaniem eens: “Ze liegt!”

door: ASX
Melissa Hendrikx
Afbeelding bron: VTM

Al wekenlang hangt er bij ‘Familie’ spanning in de lucht. Reden: Jelle (Maarten Cop) zit verwikkeld in een innerlijke tweestrijd. Hij heeft een relatie met Sterre (Melissa Hendrikx), maar kan zijn gevoelens voor Jamila (Jools Jatta Janssens) niet langer verbergen.

In de aflevering van vrijdag 16 december leek de jonge telg van de grote familie Van den Bossche eindelijk de knoop te hebben doorgehakt. Na een verhelderend gesprek met zijn beste vriend Brahim (Amine Boujouh) beslist Jelle om open kaart te spelen met Sterre en hun relatie te beëindigen.

Dat gesprek lijkt echter niet van een leien dakje te lopen. Niet in het minst omdat Sterre plots opbiecht dat ze zwanger is. Komt het liefdesgeluk van Jelle en Jamila zo toch weer in het gedrang?

Kijkers zijn het er alvast unaniem over eens dat Sterre liegt over de zwangerschap. Op Instagram krijgt het personage uit de populaire VTM-soap het dan ook zwaar te verduren. “Ze liegt om Jelle bij haar te houden” en “Dat is voor aandacht, wordt tijd dat ze vertrekt!”, klinkt het onder meer.