VTM

Kijkers van ‘Familie’ trekken aan de alarmbel: “Tieners nemen hier een voorbeeld aan”

door: ASX
Familie
Afbeelding bron: VTM

In ‘Familie’ bereikt de verhaallijn rond Aurélie (Ninalotte Roose) stilaan haar apotheose. Voor Raven (Aaron Blommaert) en Brahim (Amine Boujouh) ziet het er echter allesbehalve goed uit. Het is afwachten tot maandag of ze de aanslag van Aurélie overleven.

Intussen nemen heel wat kijkers van Vlaanderens langstlopende soap aanstoot aan het geweld in het programma. Op Facebook delen de fans dan ook hun bezorgdheden.

“Ze moeten nog meer zo’n dingen tonen op tv, ze zijn dan verwonderd dat dit in het echt gebeurt”, reageert een kijker ontzet. “Het is al erg genoeg gesteld met de jeugd van tegenwoordig” en “Ja, de tieners nemen hier een voorbeeld aan”, beamen andere volgers.

Andere kijkers van het programma zien minder graten in de verhaallijn. “Familie is altijd zo dramatisch geweest hoor”, klinkt het onder meer. “Kinderen zijn wel wat anders gewoon hoor”, vult een andere kijker aan.

Ook Ninalotte Roose krijgt heel wat complimenten voor de rol die ze neerzet. “Het moet gezegd, ze speelt haar rol supergoed”, aldus heel wat kijkers.