VTM

Het gaat niet goed met Christophe Ramont: “Zwaarder dan verwacht”

door: LHX
Christophe Ramont
Afbeelding bron: VTM

Chistophe Ramont, die in 'Blind getrouwd' aan Nick Laenen werd gekoppeld, heeft zoals velen een moeilijk jaar achter de rug. "Het voorjaar van 2021 zal voor mij niet de geschiedenis ingaan als een topper."

Toen aan Christophe Ramont een jaar geleden werd gevraagd om een cijfer te plakken op hoe hij zich voelde, was dat een 9 op 10. Nu gaat het heel wat minder goed met hem: hij geeft zichzelf slechts een 6, laat hij weten op Instagram

Toch ziet hij het niet helemaal somber in. "Een omgekeerde 6 is ook een 9!", schrijft hij. En het gaat in elk geval in de goede richting: "De afgelopen maanden zat ik eerder op een magere 3", geeft hij toe. De breuk met Carl, die hij na 'Blind getrouwd' leerde kennen, woog "zwaarder dan verwacht".

Bovendien balanceerde hij naar eigen zeggen twee keer op de rand van een burn-out. Hij heeft een duidelijke boodschap voor zijn volgers: "Laat je niet te veel misleiden door wat je online ziet. Zelfs voor deze eeuwige positivo waar alles vlotjes lijkt te lopen waren het zeer lastige tijden."

Hij eindigt met een positieve noot: "Alles komt goed."