VTM

Ingeborg zet de puntjes op de i: “Ik ben wel méér dan een nar”

door: ASX
Afbeelding bron: Medialaan

In de beginjaren van VTM was ze niet van het scherm weg te slaan. Met ‘Schuif Af’ en ‘Blind Date’ zorgde Ingeborg in de jaren ’90 voor legendarische televisie. Na een pauze van ongeveer twintig jaar is ze nu helemaal terug in het televisielandschap.

Ingeborg maakte haar comeback als jurylid bij ‘K2 zoekt K3’ en geeft ook elke week het beste van zichzelf in ‘I Can See Your Voice’. Daarnaast wordt ze ook ingeschakeld als expert in het zevende seizoen van ‘Blind Getrouwd’.

Vooral dat laatste stemt Ingeborg gelukkig. “Op televisie ben ik, tot ik ‘Blind Getrouwd’ mocht doen, de nar geweest, en dat is oké, want ik ben ook een nar. Maar ik ben veel meer dan dat”, vertelt de zangeres in een interview met Het Laatste Nieuws.

In tegenstelling tot twintig jaar geleden voelt de presentatrice niet langer de drang om die serieuze kant van zichzelf te tonen op televisie. “Die facetten, die ‘ernstige’ kants kan ik nu in mijn gewone werk, naast televisie, volop ontplooien. Ik amuseer me nu meer dan vroeger voor de camera”, besluit Ingeborg.