VTM

Kijkers reageren erg teleurgesteld na ontknoping 'Regi Academy': "Nog maar eens bewezen"

door: COS
Regi Academy
Afbeelding bron: VTM

In 'Regi Academy' ging Regi Penxten vijf weken lang op zoek naar de perfecte stem voor zijn nieuwe single. Die heeft hij nu gevonden bij Pauline.

Pauline was na de eerste aflevering meteen een van de topfavorieten. Met haar kenmerkende 'knik' in de stem, bezorgde ze kijkers en juryleden meermaals kippenvel. Ze won uiteindelijk van Amber.

Op sociale media zijn heel wat kijkers teleurgesteld dat Amber niet won. "Amber had moeten winnen. Zo puur natuur en zuiver. Bij de andere is die knik meer gemekker... Maar ja, ze heeft de looks zeker. Spijtig voor Amber", schrijft een kijker op Twitter.

"Snap deze keuze oprecht niet, Amber was zoveel beter! Nog maar eens bewezen dat enkel de looks tellen", klinkt het ontgoocheld. "Jammer dat het weer een slanke is. 't Was zo leuk geweest als het eens een 'gewoon' meisje was. Teleurgesteld", reageert nog een kijker.

"Dus je steekt Amber in kledij die 2 maten te klein is en dan ga je zeggen dat Pauline het totaalplaatje is. Ik ben enorm teleurgesteld, want ik dacht dat we in 2021 anders dachten", lezen we nog.