VTM

Regi dropt een bom in 'Regi Academy', kandidaten blijven achter met verhoogde hartslag en klamme handen

door: STG
REGI ACADEMY 2022.jpg
Afbeelding bron: VTM

Zaterdag is het eindelijk zover. Dan krijgen de finalisten van Regi Academy in een bomvol Sportpaleis dé kans van hun leven. 

Voor de ogen van meer dan 20.000 concertgangers moeten ze Regi voor een laatste keer overtuigen van hun zang- en podiumkunsten. Dit met maar één doel voor ogen: door de hitmachine himself uitgekozen worden als dé ster van zijn nieuwe hitsingle.

In de aflevering van vanavond zal nog één kandidaat de Regi Academy op de valreep moeten verlaten. Regi nodigt de kandidaten uit tijdens de opnames van 'Tien Om Te Zien'. Daar zingt Pauline Slangen, de winnares van vorig jaar haar nummer één hit 'Uit Mijn Hoofd'. 

Veel tijd om te bekomen is er niet. Regi heeft nieuws dat inslaat als een bom en laat de kandidaten achter met een verhoogde hartslag en klamme handen. 

Wat ze niet weten is dat één van hen een voorproefje krijgt van het Sportpaleisconcert en enkele uren later ook effectief voor zo’n 3000 uitzinnige toeschouwers mag optreden. De eerste beelden kan je hieronder bekijken.