VTM

Kijkers scherp voor 'K2 Zoekt K3': "Volledig doorgestoken kaart"

door: COS
Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen
Afbeelding bron: VTM

Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen zorgden in 'K2 Zoekt K3' voor een verrassing. Ze deelden zaterdag meteen twee Golden Tickets uit.

Volgens kijkers doet de beslissing van Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen er eigenlijk helemaal niet toe. "Het is allemaal opgezet spel", denken veel kijkers. "Dat is al een uitgemaakte zaak nog voor het begonnen is."

"Of het er allemaal eerlijk aan toe gaat, stel ik mij de vraag", klinkt het wantrouwig. "Is gewoon al lang uitgemaakte zaak wie het wordt. Komedie op grote schaal", lezen we nog. "Onze mening doet er niet toe. Ik denk dat dit al lang uitgemaakte zaak is."

"Nu rekken ze het nog met deze shows die niet veel om het lijf hebben, want, geef toe, er zijn kandidaten die ze beter niet hadden laten optreden. Te belachelijk voor woorden. Denk dat deze shows de kassa nog een beetje moesten spijzen", merkt iemand op.

"Ze mogen 'K2 Zoekt K3' onmiddellijk stoppen, is volledig doorgestoken kaart. Weten al op voorhand wie doorgaat en wie niet, maar doen alsof hun neus bloedt. Pure geldkwestie en Gert Verhulst kan er maar weer bij varen."